Interrogatiivipronomini voi sijaita myös muualla kuin lauseen alussa. Näin on kysymysliitteen sisältävässä kaksoiskysymyksessä (» § 1684) sekä edellistä puheenvuoroa tai sen osaa toistamalla tarkistavissa kysymyksissä (» § 1211). Edellisen puheenvuoron jotakin osaa suoraan toistavissa tarkistuskysymyksissä pronomini voi olla missä asemassa tahansa ja saada määritteenkin: Mä pelastin Antin maineen. – Antin minkä?
Interrogatiivipronomini voi olla muualla kuin alussa myös, kun yhdessä kysymyslauseessa on useampia interrogatiivipronomineja ja sen sisältämässä propositiossa siis useampia avoimia osia. Tällaisia moninkertaisia hakukysymyksiä on kolmea tyyppiä. Kysymyslauseke voi liittyä lauseeseen konjunktiolla (b), ja se voi esiintyä saman lauseen kahdessa tai useammassa lauseasemassa (c). Kolmannessa tyypissä interrogatiivipronomini on alussa mutta lauseessa on distributiivinen kvanttoripronomini mikäkin, milloinkin jne. (d) (» § 755).
Tyypin (b) jälkimmäinen kysymyslauseke tulkitaan sen lauseen pohjalta, johon se on liitetty. Tyypin (d) kysymys edellyttää, että vastaus on erilainen kunkin tarkoitteen osalta.